El Consell col·labora amb la Federació Gestora de Gaiates de Castelló per a promocionar les festes de la Magdalena

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació Gestora de Gaiates de Castelló de la Plana per a la promoció i impuls de les Gaiates de Castelló.

A través d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 35.000 euros per al desenvolupament d’accions de promoció i màrqueting de les Gaiates de Castelló.

Les Gaiates, monuments que desfilen per la ciutat de Castelló durant nou dies, donen en primer lloc, singularitat, creativitat i responsabilitat de mantindre vives les tradicions en les festes de la Magdalena. I en segon lloc, a través de les associacions culturals que formen, contribueixen a la promoció de valors a les noves generacions, on prevalga la igualtat, el respecte, la capacitat de dialogar i construir un entramat fester sense exclusions.

Mitjançant aquest conveni, està prevista la realització de diferents publicacions de llibres promocionals de les Gaiates on es desenvolupen les diferents actuacions i activitats que cada associació realitza durant les festes de la Magdalena.

Aquest conveni respon al compromís de la Generalitat de mantindre el suport a les actuacions de comunicació i publicitat desenvolupades per les diferents associacions turístiques.

CatalanSpanish