Turisme i Les Arts presenten l’oferta cultural de la Comunitat Valenciana a Milà

Publicitat

L’Agència Valenciana del Turisme i el Palau dels Arts Reina Sofia presenten de forma conjunta l’oferta de turisme cultural de la Comunitat Valenciana a la ciutat de Milà dimarts que ve, 21 de novembre.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i l’intendent del Palau dels Arts, Davide Livermore, desglossaran davant destacats prescriptors del país transalpí tant la imminent temporada d’abonament dels Arts, que comença el 9 de desembre amb ‘Do Carlo‘, de Verdi, com la varietat de propostes culturals que ofereix el territori valencià.

PublicitatRovira  

El projecte s’emmarca dins de les activitats recollides en el conveni de col·laboració que ambdues institucions van subscriure el passat mes de juliol per atreure un turisme cultural i cosmopolita a la Comunitat.

Per a Colomer, “aquesta iniciativa permetrà donar visibilitat i notorietat a la nostra àmplia i variada oferta turística i cultural en un mercat clau per a la nostra destinació”. De fet, Itàlia ocupa la cinquena posició en el rànquing de països emissors de turistes a la Comunitat i en 2017 està tenint un notable dinamisme, amb un increment en el nombre d’arribades proper al 80% només durant el passat mes de setembre amb 41.000 visitants italians.

A més, el titular de Turisme confia que aquest tipus de promocions “ajuden a desestacionalitzar i augmentar la despesa turística”, dos dels grans objectius marcats per l’Agència Valenciana del Turisme. “Volem fidelitzar al turista i augmentar la diversificació de la demanda cap a productes turístics experiencials que atraguen segments de major poder adquisitiu”, ha afegit Francesc Colomer.

El Teatre Filodrammatici, en ple cor de la capital lombarda, és la seu de l’acte, on es congregarà una audiència de més 100 persones, integrada per periodistes especialitzats en turisme, cultura i música clàssica, representants d’institucions i empreses vinculades a aquests sectors, així com ‘influencers‘ i personalitats de la vida social italiana interessades al món de l’òpera, de la gastronomia i dels viatges culturals.

Situat a escassos metres de la Scala, el petit espai escènic és considerat com una de les més institucions teatrals més veteranes de la ciutat, amb una estructura original que data de 1798. El Filodrammatici es troba també molt prop de dos referents de la vida milanesa: la Piazza del Duomo i la GaleríaVittorio Emanuele II.

La presentació explicarà a més amb un petit recital a càrrec de dos antics alumnes del Centre Plácido Domingo: Elisa Barber i Alejandro López, que interpretaran pàgines de Manuel de Falla i Jacques Ibert. Una degustació gastronòmica de productes amb segell de la Comunitat Valenciana tancarà l’acte.

PublicitatJuega Limpio Orihuela