Turisme Comunitat Valenciana participarà en l’edició virtual de la fira turística IBTM World

Colomer destaca "la importància de participar en esta fira, per a mostrar l'àmplia oferta de la Comunitat per a este segment turístic".

Turisme Comunitat Valenciana participarà en la nova edició de la fira International Business Travel World (IBTM World), una de les majors cites anuals del sector d’organitzadors d’incentius, congressos, reunions i esdeveniments (MICE) i acull oferta i demanda europea i mundial, i que enguany s’ha organitzat en format virtual del 8 al 10 de desembre.

Turisme Comunitat Valenciana participa en la versió virtual de la fira IBTM World juntament amb 5 Convention Bureaux de la Comunitat (Alacant, Costa Blanca, Benidorm, Gandia i València).

Este certamen virtual substitueix a la fira presencial especialitzada en turisme MICE que estava previst que tinguera lloc a la ciutat de Barcelona el mes de setembre passat.

Cal assenyalar que la versió digital ha permés que els convention bureaux assistents, Alacant, Costa Blanca, Benidorm, Gandia i València, puguen comptar amb cites amb més de 100 operadors turístics especialitzats en MICE de tota Europa al llarg dels tres dies de celebració d’este esdeveniment virtual.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “la importància de participar en esta fira, que a causa de les actuals circumstàncies s’ha adaptat en format online, per a mostrar l’àmplia oferta de la Comunitat per a este segment turístic, un dels més perjudicats durant 2020 a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19”.

Colomer ha explicat que el sector MICE, un dels més afectats per la pandèmia, “comença a poc a poc a moure’s davant l’esperança de poder començar a funcionar de nou amb esdeveniments presencials o mixtos al llarg de 2021, i des de la Comunitat Valenciana hem de mostrar al món que estarem preparats, quan les autoritats sanitàries així ho establisquen, per a tornar a acollir esdeveniments MICE”.

Així mateix, ha recordat que des de la Generalitat “portem anys apostant per impulsar el turisme MICE perquè, fins a l’arribada de la COVID-19, és un dels segments amb major importància per als destins amb oferta alojativa i de serveis consolidada”, i ha assenyalat que “quan passe esta situació provocada pel coronavirus, hem d’estar preparats per a continuar sent una destinació turística atractiva per a esta mena de segment”.

Lo más leído

CatalanSpanish