Turisme llança una web específica per a promocionar el turisme nàutic

El secretari autonòmic de Turisme destaca "el valor competitiu que suposa la rellevància ecològica de grans espais de la costa amb reserves marines i illes volcàniques".

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa un nou ‘microsite’ específic per a promocionar l’oferta d’activitats nàutiques que es poden gaudir al llarg dels 600 quilòmetres de costa de la Comunitat Valenciana.

Esta web (consultar ací) està integrada en el portal turístic de la Comunitat Valenciana i promociona tant espais i reserves marines, com serveis nàutics i experiències turístiques en la mar al llarg de tota la Comunitat.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, destaca que “el 20% del litoral valencià és considerat espai de gran rellevància ecològica, un atribut diferencial del nostre destí que suposa un gran valor competitiu”.

Este nou espai informa sobre els atractius naturals de la costa valenciana, amb quatre serres de litoral, un arxipèlag volcànic i tres reserves marines i sobre l’oferta de serveis nàutics, composta per 22.000 amarraments al llarg de 50 ports i 30 destinacions especialitzades en tota mena d’activitats aquàtiques.

La web està disponible en castellà, valencià, anglés i francés. La persona usuària pot navegar per sis seccions diferents:

  • ‘Informació’, amb una descripció general de l’oferta nàutica.
  • ‘Descobreix’, on es mostra l’oferta d’espais naturals protegits, instal·lacions nàutiques, activitats, museus i zones litorals.
  • ‘Galeria i Blog’, amb imatges i articles per a inspirar al viatge.
  • ‘Experiències’, per a la reserva d’activitats diverses.
  • ‘Productes relacionats’, amb enllaços a les diferents webs específiques d’altres productes turístics publicades també per Turisme Comunitat Valenciana.

Tretze webs especialitzades

Amb este nou ‘microsite’, Turisme Comunitat Valenciana ha publicat un total de tretze webs a través de l’estratègia CreaTurisme. “És fonamental realitzar este tipus de promoció especialitzat per interés i producte perquè el nostre ‘màrqueting’ resulte més eficaç,” ha subratllat Francesc Colomer.

Esta nova web de turisme nàutic complementa l’oferta aquàtica publicada en la ‘microsite’ de busseig publicada prèviament (consultar ací).

CatalàEspañol