24.6 C
Valencia

Turisme llança una nova plataforma d’experiències turístiques de la Comunitat

- Publicitat -AVL

L’Agència Valenciana del Turisme (AVT) està treballant en el desenvolupament i llançament d’una nova plataforma d’experiències turístiques de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’un sistema multidispositiu que difondrà i promocionarà les propostes experiencials vinculades al producte turístic, impulsat pel programa de #CreaTurisme de l’AVT.

Durant les últimes setmanes, tècnics de l’Agència Valenciana del Turisme han dut a terme reunions amb cadascun dels sectors turístics específics, amb la finalitat de donar-los a conéixer esta nova eina i establir grups de treball que permeten definir les línies estratègiques a seguir per cadascun dels productes a la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que “amb aquesta nova iniciativa volem fer partícip de la nostra nova estratègia de desenvolupament de producte a tot el sector turístic empresarial de la Comunitat Valenciana”. “El nostre propòsit no és un altre que el d’impulsar la diferenciació de l’oferta turística valenciana i el desenvolupament de productes turístics aptes per al seu empaquetatge i comercialització”, ha aclarit.

Colomer ha incidit que “projectes com este ens permetran posicionar la Comunitat com una destinació amb identitat pròpia, ric i variat en història i recursos, que té com a eix el Mediterrani i que es distingeix en un món cada vegada més globalitzat”. “Volem juntament amb el sector posar en el mercat productes experiencials consumibles i coherents amb el posicionament de la destinació, que afavorisquen un desenvolupament sostenible de la Comunitat Valenciana”, ha afegit el titular de Turisme.

Les línies estratègiques de #CreaTurisme

En concret, els productes que es volen impulsar des de la Generalitat a través de l’engegada d’aquesta plataforma s’emmarquen en les tres línies estratègiques que desenvolupa el programa de #CreaTurisme de l’Agència Valenciana del Turisme.

Es tracta de Mediterrani actiu i esportiu, que impulsarà el turisme d’aventura, el nàutic, el submarinisme, BTT, cicloturisme, senderisme i turisme eqüestre; Mediterrani de Turisme Natural i Rural, que englobarà l’agroturisme, el ‘birdwatching‘, els parcs naturals, l’ecoturisme, l’oleoturisme i l’enoturisme, i la tercera línia és el Mediterrani Cultural, Itineraris, Rutes i Xarxes Culturals, que fomentarà el desenvolupament de la Ruta de la Seda, Ruta del Grial, Territori Borgia, Camins de Dinosaures, Xarxa de Centres d’Art Contemporani i la Ruta Modernista.

Finalment, destacar que aquesta nova plataforma es presentarà en la pròxima edició de Fitur juntament amb els nous catàlegs que està editant l’AVT sobre Mediterrani Actiu, Mediterrani Rural i Mediterrani Cultural i Mediterrani Gastronòmic.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,772FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià