Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en el Gran Premi d’Holanda de MotoGP

L'Agència Valenciana del Turisme ha instal·lat un estand durant este cap de setmana en el Village del Motul TT Assen.

L’Agència Valenciana del Turisme promociona la Comunitat Valenciana en el Gran Premi d’Holanda de MotoGP per a donar a conéixer l’àmplia oferta de turisme de la Comunitat Valenciana als assistents a esta competició a Holanda. L’Agència Valenciana del Turisme participa, en col·laboració amb Visit Benidorm, amb un estand durant els dies de carrera que estarà situat en el Village del circuit Motul TT Assen. En l’espai els visitants poden obtenir fullets, guies i mapes amb informació de la Comunitat.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat la importància de participar en este Gran Premi perquè “a través d’estes accions promocionem la Comunitat Valenciana directament amb els potencials turistes assistents a la competició en un dels nostres principals mercats”. Esta promoció és la primera de 3 accions que desenvoluparà Turisme per a reforçar la promoció internacional en tres dels principals mercats: Regne Unit, Alemanya i Holanda. Colomer ha assenyalat que “estes accions promocionals consisteixen a donar visibilitat a la Comunitat Valenciana, a través d’un estand de promoció turística, en tres dels circuits internacionals del món que formen part de tres dels nostres principals mercats”.

En concret, es desenvoluparà esta acció en el circuit Motul TT Assen d’Holanda durant este cap de setmana, en el circuit de Sachenring d’Alemanya del 13 al 15 de juliol i en el circuit de Silverstone a Regne Unit del 24 al 26 d’agost. Cal ressaltar que el circuit Motul TT Assen d’Holanda és considerat com ‘La Catedral del motociclisme’ i és capaç d’atraure a més de 105.000 visitants en un sol dia.

El Campionat del Món de Motociclisme, la màxima competició mundial de motociclisme de velocitat, està regit per la Federació Internacional de Motociclisme, i es divideix en tres categories: MotoGP, Moto2 i Moto3. El calendari consisteix en 18 premis, 4 a Espanya, sent l’última cita del calendari la que se celebra a València: Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc en el Circuit Ricardo Tormo el 16-18 de novembre.

Publicitat