Promouen el turisme per Nadal dins de la Comunitat Valenciana

La campanya 'L'autèntic Nadal' de suport al sector turístic valencià per a fomentar el consum es posa en marxa les pròximes festes nadalenques.

Turisme Comunitat Valenciana col·labora amb les cambres de Comerç de la Comunitat en la posada en marxa d’una campanya de suport al sector turístic valencià per a fomentar el consum en les pròximes festes nadalenques, amb la campanya ‘L’autèntic Nadal’, que convida a descobrir la Comunitat amb l’eslògan ‘El que busques fora, està dins’.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “a través d’esta campanya volem que els ciutadans redescobrisquen llocs desconeguts de la Comunitat amb totes les possibilitats i experiències que ofereixen per a gaudir durant este Nadal, a més de la gran oferta gastronòmica que tenim”.

La campanya consta d’una àmplia promoció en les xarxes socials, a més d’un vídeo i un díptic que es distribuirà al llarg de tota la Comunitat en el qual es convida a conéixer “llocs autèntics”, des de platges d’aigües cristal·lines a pobles amb encant, rius i la diversitat d’ecosistemes únics del Mediterrani, rutes d’astre-turisme o senderisme, a més d’experiències turístiques i gastronòmiques.

Així mateix, el díptic valora productes gastronòmics com els llagostins de Vinaròs, els formatges i fruita seca d’Almassora, Catí o Morella, les tòfones negres del Maestrat, el torró de Xixona, els confits de Casinos, el raïm del Vinalopó o l’àmplia varietat de caves, vins blancs, negres i dolços, amb Denominació d’Origen Alacant, Utiel-Requena i València, entre altres.

Acció promocional Bio Sense

Turisme Comunitat Valenciana i el Consell de Cambres de la Comunitat també han impulsat un esdeveniment virtual per a promocionar els productes ecològics de cultiu i elaboració 100% valencians a través de la marca Bio Sense.

En l’esdeveniment virtual han participat més de 30 ‘influencers’ en gastronomia i productes ecològics de 12 països diferents, els qui han pogut conéixer el potencial i la qualitat dels productes ecològics de la Comunitat Valenciana.

En l’esdeveniment han participat referents internacionals de la cuina com el xef Quique Dacosta, José Andrés, Vanessa Breuer, Emily Slotte, o Leo Bear, entre altres.

ValenciàEspañol