Turisme ofereix als municipis de la Comunitat Valenciana promocionar la seua oferta turística en CAC

L'objectiu és aprofitar la gran afluència de turistes que té aquest enclavament turístic i dinamitzar el flux turístic cap a altres destinacions

L’Agència Valenciana del Turisme en col·laboració amb la Ciutat de les Arts i les Ciències (CAC) ha iniciat aquesta setmana una acció promocional de caràcter territorial, que consisteix a oferir als municipis i mancomunitats de la Comunitat Valenciana un espai expositiu monogràfic sobre destinacions i recursos turístics en un emplaçament tan icònic i transitat com és CAC.

En concret, de juny a setembre un total de 19 destinacions passaran de forma temporal, entre 3 i 7 dies, per aquest estand, que pretén convertir-se en un aparador on les destinacions de les tres províncies podran mostrar els recursos naturals, patrimonials, culturals, gastronòmics i en definitiva tot allò que forme part de l’experiència mediterrània.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, que ha visitat aquesta setmana l’estand, ha destacat que “l’objectiu d’aquesta iniciativa és aprofitar la gran afluència de turistes que rep aquest enclavament turístic, prop de 2,5 milions, i dinamitzar el flux turístic cap a altres destinacions”.

Així mateix, i segons Colomer “pretenem fomentar el turisme valencià i de proximitat”; al mateix temps que ha assenyalat que “volem presentar la Comunitat Valenciana com a destinació multi experiencial i de qualitat”. “Amb aquest espai – ha continuat- volem transmetre la possibilitat de gaudir a la Comunitat d’experiències gratificants i memorables amb el denominador comú d’un esperit mediterrani”.

1ª Mostra de Turisme

Finalment, recordar que la celebració de la primera Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, que ha impulsat la mateixa Agència Valenciana del Turisme, també se celebrarà a la Ciutat de les Arts i les Ciències aquesta tardor.

Es tracta del primer certamen turístic valencià que tindrà una superfície expositiva d’entorn de 3.000 metres quadrats i estarà enfocat a una oferta turística per producte.

Publicitat