Turisme obri el termini per triar candidatures que opten al guardó de ‘Destinació Europea d’Excel·lència’

Comunitat Valenciana promou així el turisme sostenible de destinacions emergents a través de la participació en els premis Eden, 'European Destinations of Excellence',

Turisme Comunitat Valenciana promou el turisme sostenible de destinacions emergents a través de la participació, un any més, en els premis Eden, ‘European Destinations of Excellence’, (Destinacions Europees d’Excel·lència) amb la co-finançament de la Comissió Europea.

L’objectiu de Eden, que en 2019 aconsegueix la seua novena edició sota el lema ‘Turisme de Salut i Benestar’, és atraure l’atenció sobre el valor i la diversitat de les destinacions europees, i donar a conéixer destinacions emergents que desenvolupen iniciatives de turisme sostenible entorn d’una temàtica que varia en cada edició.

Aquest dimarts, 16 de juliol, s’obri el termini perquè les destinacions interessades a participar presenten les seues candidatures fins al 15 de setembre.

Turisme CV seleccionarà al candidat de la Comunitat Valenciana de totes les propostes rebudes en termini i ho proposarà a la Secretaria d’Estat de Turisme. Aquesta triarà a una destinació guanyadora espanyola i fins a quatre destinacions finalistes espanyols que passaran a formar part de la ‘Xarxa de destinacions Eden’ i seran guardonats en una cerimònia que se celebrarà al gener de 2020 a Madrid en el marc de la Fira Internacional de Turisme Fitur.

La destinació guanyadora d’Espanya participarà en la gala de lliurament de premis, que se celebrarà a Brussel·les durant el primer trimestre de 2020.

Les candidatures guanyadores passaran formar part de la ‘Xarxa de destinacions Eden’. Aquesta xarxa permet l’intercanvi de bones pràctiques entre les destinacions i accions de promoció i màrqueting internacional.

Cal assenyalar que dos de les candidatures presentades per la Comunitat Valenciana van ser seleccionades com a finalistes en les edicions de 2017 (Turisme cultural ‘Sagunt, suma de cultures’) i 2013 (Turisme accessible ‘Platges de València’).

ValenciàEspañol