Un total de 49 candidatures aspiren als ‘Premis Turisme Comunitat Valenciana’

En setembre es reunirà el jurat per a decidir els premiats de les cinc modalitats diferents

Premis Turisme
Actualitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana ha rebut un total de 49 candidatures que aspiren als ‘Premis Turisme Comunitat Valenciana’, uns guardons que tenen com a objectiu reconéixer a persones, entitats i institucions que durant l’any 2017 hagen destacat per la seua labor a favor del turisme en la nostra destinació.

Per modalitats, ‘A la trajectòria turística’ aspiren un total d’11 candidatures; per a la modalitat; ‘A la investigació i innovació turística’, 5 candidatures; per al premi ‘A la promoció i comunicació turística’ opten 15 aspirants; per a la modalitat ‘Al turisme sostenible’ aspiren 14 candidats; i per a la modalitat ‘Al turisme inclusiu i responsable’ hi ha un total de 4 aspirants.

La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha destacat el “gran acolliment” d’esta edició dels ‘Premis Turisme’, orientada a iniciatives que contribuïsquen a la desestacionalització.

Per a Huete, “el fet que cada vegada més empreses i persones valencianes treballen en pro de la investigació, la innovació, la promoció, l’accessibilitat i l’ètica en el sector, mostra que els nous valors que des del govern valencià estem impulsant van calant en el nostre turisme”.

La directora general ha recordat que, en esta nova convocatòria, “es contemplen cinc modalitats diferents: a la trajectòria turística; a la investigació i innovació en turisme; a la promoció i comunicació turística; al turisme sostenible i al turisme inclusiu i responsable, la qual cosa suposa dues categories menys que en l’edició anterior”, i ha explicat que “hem volgut reajustar el número i les denominacions dels premis, unificant diverses modalitats”.
Així mateix, ha destacat que “la nova convocatòria incorpora nous criteris d’avaluació que premiaran aquelles iniciatives que tinguen un major grau de sintonia amb les directrius del Codi Ètic del Turisme Valenciana”.

A més, ha afegit que “el jurat ens vam reunir el mes passat, on vam tindre en compte projectes que aposten per la singularitat i per la seua contribució a la desestacionalització de l’activitat turística”.

La directora general ha posat l’accent que aquest nou enfocament coincideix amb les noves estratègies implantades per Turisme Comunitat Valenciana com la posada en marxa del nou Pla de Desestacionalització o el programa #Creaturisme, pel qual s’impulsa la creació de producte turístic especialitzat, segmentat i de base experiencial.
Cal destacar que, en setembre, el jurat es reunirà per a decidir els premiats de les cinc modalitats diferents d’esta convocatòria.

Publicitat