Turisme promociona la Comunitat Valenciana en la principal fira turística de Noruega

L’Agència Valenciana del Turisme promociona la Comunitat Valenciana en la principal fira del sector a Noruega, Reiseliv, se celebra a Oslo del 12 al 14 gener en el recinte Telenor Sorra.

Turisme disposa d’un estand propi de 18 metres quadrats on mostra tota l’oferta turística de la Comunitat. Més del 90% dels turistes nòrdics trien Alacant com a destinació. Per això, en aquesta ocasió, participen de forma directa els d’Alfás del Pi, El Campello i Torrevella.

Així mateix, diverses empreses turístiques amb interessos al mercat noruec i diversos camps de golf de la Comunitat participen també en l’estand, atés que la seua oferta té al visitant nòrdic com a client prioritari.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “l’aposta de l’Agència Valenciana del Turisme per la cerca i consolidació de mercats internacionals que aporten turistes d’alt nivell adquisitiu interessats en les diverses experiències que la Comunitat ofereix tot l’any”.

“L’oferta de la Comunitat en golf o salut, molt demandades pel turisme nòrdic, donen resposta a aquests objectius”, ha afegit Colomer.

El secretari autonòmic ha recordat l’esforç realitzat en favor de la diversificació turística a través de l’estratègia #CreaTurisme que impulsa el turisme actiu, cultural, gastronòmic i rural complementari a l’oferta de sol i platja i que també estarà present en la fira Reiseliv.

Aquest certamen és un dels més importants en l’àmbit turístic en l’àmbit dels països nòrdics. En l’edició de l’any 2017 la fira va rebre un total de 41.996 visitants.

Mercat nòrdic a la Comunitat Valenciana

En 2017, fins a novembre, la Comunitat va rebre 762.237 turistes nòrdics, un 17,2% més que durant el mateix període l’any anterior, que van gastar 832,6 milions d’euros en els seus viatges a la Comunitat, un 14,6% més pel que fa a l’any anterior.

Els països nòrdics suposen el tercer comprat emissor de turistes internacionals, per darrere de Regne Unit i França.

CatalanSpanish