jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Turisme promociona l’oferta de cicloturisme de la Comunitat en la fira ‘Fiets en Wandelbeurs’

L’Agència Valenciana del Turisme presenta aquest cap de setmana l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en el certamen ‘Fiets en Wandelbeurs‘, la principal fira de cicloturisme i senderisme que se celebra a la ciutat belga de Gant.

Turisme participarà en aquesta edició, que se celebrarà en el recinte firal Gent Expo de Gant, amb tres aparadors a la zona expositiva de Turespaña on mostrarà fins a aquest dilluns la seua oferta de turisme actiu i naturalesa, i informaran sobre rutes de senderisme i BTT, espais protegits i càmpings, entre altres recursos.

L’assistència a aquest certamen suposa un reforç de la promoció de la Comunitat Valenciana a Bèlgica, donat l’interés que mostra aquest públic per aquest tipus d’activitats i recursos.

En aquest sentit, el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat la importància d’assistir a aquest tipus de certàmens turístics en mercats d’interés per a la Comunitat Valenciana com el belga. Així ha declarat que “l’objectiu és incrementar el nombre de visitants procedents d’aquest país, mostrant la varietat de productes turístics de la nostra destinació, amb la finalitat de desestacionalitzar nostra oferta“.

En concret, en 2017 van visitar la Comunitat Valenciana un total de 464.508 turistes belgues, un 23,3% més que l’any anterior i la despesa que aquests van realitzar va aconseguir els 408 milions d’euros, un 19,2% més interanual.

En aquest context, el secretari autonòmic ha recordat que el seu departament “va a seguir treballant durant aquest any en Creaturisme, l’estratègia impulsada per la Generalitat per crear i desenvolupar productes turístics i que es promocionarà en totes les fires”.

“L’any 2018 -ha continuat- serà l’any en què consolidem la nostra estratègia vinculada a l’hospitalitat, tan lligada a la societat valenciana; no podem competir en preu, però sí en la qualitat, en la diferenciació, al capital humà i en l’hospitalitat”.

Últimas noticias

Contenido relacionado