Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat en la principal fira d’Holanda

PublicitatAVL

L’Agència Valenciana del Turisme té previst presentar un ampli repertori de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en el principal certamen del sector que se celebra a Holanda: la fira Vakantiebeurs en Utrecht.

Així, del 9 al 14 de gener, la destinació Comunitat Valenciana participarà en aquesta important fira per a professionals del turisme, a través de l’estand de Turespaña, amb tres aparadors.

PublicitatRovira  

En aquesta edició l’espai Comunitat Valenciana comptarà amb les marques turístiques de València Turisme i Benidorm, així com la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana, la destinació i diversos empresaris representants de l’oferta hotelera i empreses receptives.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “l’aposta de l’Agència Valenciana del Turisme per la cerca i consolidació de mercats internacionals acostant-los nostra riquesa turística i la nostra diversitat”.

Així mateix, Colomer ha ressaltat que des del Consell “estem apostant molt fort per impulsar i potenciar nous productes turístics que poden ajudar-nos a desestacionalitzar i a atreure nous turistes a través del nostre programa Creaturisme” i ha afegit que durant la fira “mostrarem tota l’oferta de productes turístics en els quals estem treballant”.

Vakantiebeurs és la fira de turisme més important d’Holanda i se celebra en Utrecht tots els anys en el mes de gener. Es tracta d’una fira de caràcter “mixt”, és a dir, dirigida exclusivament a professionals els dos primers dies (dimarts 9 i dimecres 10 de gener) i oberta el públic la resta de dies.

En l’edició de l’any 2017, la fira va rebre un total de 121.573 visitants, dels quals un 64% van confirmar haver-se inspirat per a les seues vacances gràcies a la seua assistència a la fira.

Mercat holandés a la Comunitat Valenciana

En 2017, fins a novembre, la Comunitat va rebre 568.305 turistes holandesos, un 33,6% més que durant el mateix període l’any anterior. A més, aquests turistes, han gastat 535 milions d’euros en els seus viatges a la Comunitat, un 18,2% més pel que fa a l’any anterior.

Amb aquests resultats, Holanda aconsegueix millorar la seua posició en el rànquing d’emissors internacionals de major volum per a la Comunitat Valenciana i pansa de la sisena posició a la quarta, amb el que supera a mercats com Alemanya (486.449) i Itàlia (411.334). D’aquesta manera, el mercat holandés se situa després de Regne Unit, França i Països Nòrdics, com un dels principals mercats internacionals emissors de turistes per a la Comunitat.

Publicitat