Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en Polònia

Publicitat

L’Agència Valenciana del Turisme participa en les ‘Jornades Directes Polònia 2018’, que ha organitzat Turespaña durant aquest dimarts i dimecres a les ciutats de Varsòvia i Gdansk, amb l’objectiu d’acostar l’oferta turística de la Comunitat al mercat polonés.

En aquestes jornades s’han convocat a les empreses del sector turístic i entitats públiques de promoció turística amb l’objectiu de propiciar el nombre més gran i la millor qualitat de contactes entre professionals de l’oferta espanyola i la demanda polonesa.

PublicitatRovira  

Després de l’èxit de les dues convocatòries anteriors de les ‘Jornades Directes Polònia’ que es van celebrar en 2014 i 2016 a primera edició, aquest any se celebra la tercera edició d’aquestes jornades amb l’objectiu de ser un important punt de trobada entre empreses i destinacions turístiques espanyoles i la turoperació i agències poloneses.

Les Jornades Directes Polònia 2018 se celebren a Varsòvia i aquest dimecres, dia 18 d’abril, a Gdansk. Els workshops amb agents se celebraran concretament en l’Institut Cervantes a Varsòvia i l’Hotel Focus Premium a Gdansk.

Turisme ha reservat dues taules de treball, que seran compartides amb l’Ajuntament de Calp, i les empreses IDEAL TOURS, de Benidorm i AR HOTELS, de Calp. A més, en aquesta tercera edició de les jornades estaran presents també Visit Benidorm i Turisme València.

L’Agència Valenciana del Turisme vas agafar a aquestes jornades professionals amb l’objectiu de donar a conéixer l’oferta turística de la Comunitat Valenciana al mercat polonés entre els principals turoperadores del país.

Així, està confirmada la participació de nombroses empreses poloneses entre les quals figuren importants turopearadores com ITAKANeckermann Poland o TUI Poland i Agències MICEs.

PublicitatJuega Limpio Orihuela