Turisme promociona la Comunitat Valenciana en el torneig de golf ‘Scandinavian Invitation’ de Suècia

Participa amb un estand al costat de l'Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i alguns hotels

Turisme Comunitat Valenciana assisteix al prestigiós torneig de golf ‘Scandinavian Invitation‘, que se celebra a Göteborg (Suècia), entre el 22 i el 25 d’agost, amb l’objectiu de donar a conéixer l’àmplia oferta de turisme de la Comunitat Valenciana als assistents a aquesta competició. Aquest torneig forma part del circuit europeu i constitueix el certamen de golf més important que se celebra a Suècia al llarg de l’any.

Turisme Comunitat Valenciana participa amb un estand dins del recinte del torneig, en el qual es promociona l’àmplia oferta turística de la Comunitat a més de l’oferta del producte golf.

El camp de golf en el qual té lloc el torneig, ‘Hills Golf & Sports Club’ de Göteborg ha habilitat una zona d’exposició dedicada a destinacions, turoperadores i material de golf. D’aquesta manera, el públic assistent té l’oportunitat de visitar l’estand de la Comunitat Valenciana, on pot informar-se sobre els camps de golf, l’oferta d’allotjaments, gastronomia, platges, i els principals atractius de les nostres ciutats i pobles.

A més, en l’estand de la Comunitat Valenciana estaran presents representants del sector, en concret de l’Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana. Cal destacar que l’associació treballa conjuntament amb Turisme Comunitat Valenciana en el disseny del calendari d’accions relacionades amb aquest producte que es duen a terme durant l’any.

En l’estand de la Comunitat Valenciana també estaran presents representants de camps de golf i hotels com Dénia Marriott La Sella, Melia Villaitana, La Finca Golf i Hotel Laguna.

La Comunitat Valenciana compta amb més de 35 camps i és una de les destinacions favorites per als amants d’aquest esport de tota Europa gràcies a les excel·lents instal·lacions, el clima, l’oferta complementària i les bones connexions aèries amb el continent.

Perfil turista de golf que visita la Comunitat Valenciana

Anualment, més de 241.000 turistes practiquen el golf durant la seua estada en la Comunitat valenciana. Aquests turistes trien la Comunitat Valenciana pel seu clima, l’accessibilitat, la relació qualitat/preu i la tranquil·litat.

La majoria dels turistes que visiten la Comunitat Valenciana per a practicar golf són estrangers (70%), principalment de Regne Unit, i respecte als turistes que procedeixen d’Espanya, és Madrid el principal emissor nacional.

En la seua majoria, viatgen a la Comunitat a la tardor, durant una setmana, i visiten dos camps de golf. Viatgen en grups de quatre persones i s’allotgen en habitatge propi o cedit (60%) o en hotel de 4 estreles. Les seues activitats més habituals, a més del golf, són la gastronomia i l’oci nocturn.

Cal destacar que cada turista de golf gasta 163 euros al dia, 53 euros més si s’allotja en hotel, i 900 euros en el conjunt del viatge. Es tracta d’un turista satisfet i fidel, ja que el 75% repeteix visita i el 95% recomana la Comunitat com a destinació de golf.

: Valencià