Turisme subscriu convenis de col·laboració amb la Federació de Gaiates de Castelló, amb Montanejos i amb la Vilavella

En concret, Francesc Colomer i el president de la Federació Gestora de Gaiates de Castelló de la Plana, Esteban Gual, han signat el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Gestora de Gaiates de Castelló per a la promoció i impuls d'aquests monuments

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha rubricat a Castelló de la Plana, tres convenis de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació Gestora de Gaiates de Castelló, el municipi de Montanejos i la localitat de la Vilavella.

En concret, Colomer i el president de la Federació Gestora de Gaiates de Castelló de la Plana, Esteban Gual, han signat el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Gestora de Gaiates de Castelló per a la promoció i impuls d’aquests monuments.

A través d’aquest acord Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 35.000 euros per al desenvolupament d’accions de promoció i màrqueting de les Gaiates de Castelló.

Colomer ha assenyalat que “les Gaiates són els monuments protagonistes de les festes de la Magdalena i mostren singularitat i creativitat amb la responsabilitat de mantindre vives les tradicions en les festes” i ha afegit que a més, “contribueixen a la promoció de valors com la igualtat, el respecte, la capacitat de dialogar i construir un entramat fester sense exclusions”.

Mitjançant aquest conveni, està prevista la realització de diferents publicacions de llibres promocionals de les Gaiates on es desenvolupen les diferents actuacions i activitats que cada associació realitza durant les festes de la Magdalena.

Conveni amb la Fundació Turisme de Montanejos

Francesc Colomer també ha subscrit aquest matí amb el president de la Fundació de Turisme de Montanejos, Miguel Sandalinas, el conveni per a la realització d’actuacions de promoció i difusió del producte turístic de Montanejos.

Mitjançant aquest conveni, Turisme CV contribuirà econòmicament en les actuacions de promoció i difusió del producte turístic d’aquesta localitat, efectuats per la Fundació, fins a una quantitat màxima de 50.000 euros.

Les actuacions de promoció i difusió del producte turístic de Montanejos consistiran en material de publicitat, promoció de la destinació en diferents suports publicitaris, així com assistències a les principals fires del sector turístic.

Dins dels objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre ells els productes de turisme d’interior.

Conveni amb la Vilavella

Així mateix, Francesc Colomer i l’alcalde de la Vilavella, Manel Martínez, han rubricat el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de la Vilavella per a l’adequació, valorada i millora de diferents recursos turístics del municipi durant 2019.

Mitjançant aquest conveni Turisme Comunitat Valenciana destinarà 25.000 euros per a dur a terme l’actuació global d’adequació i millora del ‘Barri dels Espardenyers’, situat en la zona més alta del barri antic del municipi, i de la denominada ‘Ruta de la Guerra’, amb els vestigis de la Selleta.

Cal ressaltar que pel que fa al ‘Barri dels Espardenyers’ l’actuació té la finalitat revertir l’estat de degradació de les façanes, recuperant el seu aspecte anterior, especialment les del carrer Sant Josep, via d’entrada al barri.

Pel que respecta a la ‘Ruta de la Guerra’ i la Selleta, les adequacions consistiran d’una banda en les obres de condicionament de camins d’accés als vestigis arqueològics de la Guerra Civil presents en aquesta muntanya i, d’altra banda, en la creació d’una avantsala a aquesta ruta ja existent en la partida de Santa Bàrbara del municipi. En concret, en la zona del camí es reconstruiran o condicionaran alguns vestigis bèl·lics presents perquè faciliten la visita a aquest patrimoni.

ValenciàEspañol