viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Turisme trasllada l’oferta turística de la Comunitat Valenciana a la fira de Berlín

L’Agència Valenciana del Turisme trasllada la setmana que ve, del 7 a l’11 de març, l’oferta turística de la Comunitat Valenciana a la Fira Internationale Tourismus BrseITB, de Berlín, un certamen turístic consolidat com un dels més importants del món.

Aquest any, la Comunitat Valenciana exposarà, sota el paraigua de Turespaña en el Pavelló 2.1, estand 101. D’aquesta manera, estaran presents les marques turístiques de Costa Blanca, el patronat provincial de Turisme de Castelló, València Turisme, el patronat municipal de turisme d’Alacant i Turisme València.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “la importància de promocionar l’oferta turística a Alemanya, un mercat de gran interés per a la Comunitat Valenciana que, a més, ha arrencat 2018 amb molt bones perspectives”.

Francesc Colomer ha assenyalat que l’Agència Valenciana del Turisme vas agafar aquest any a la ITB de Berlín “amb l’objectiu de generar negoci, facilitar el contacte amb professionals alemanys i reactivar l’arribada de viatgers d’aquest mercat”.

A més, el responsable de Turisme ha ressaltat que a Berlín “volem exhibir el millor vessant de la nostra oferta turística, la que ens ha de posicionar com una destinació oberta, plural, accessible, singular i acollidor”.

Colomer ha assenyalat que “després dels bons rersultats del passat any, en aquesta edició anem a continuar participant amb un estand propi en el Pavelló Pink Corner dedicat a l’oferta LGBT i on mostrarem a la Comunitat com a destinació LGBT friendly“.

L’Agència Valenciana del Turisme participarà en la fira ITB de Berlín que se celebra del 7 a l’11 de març, amb un estand de 100 metres quadrats on té previstes aquesta setmana diverses reunions de treball amb operadors turístics.

Reforç de la promoció turística al mercat alemany

L’Agència Valenciana del Turisme treballa intensament per impulsar accions nacional i internacional amb l’objectiu d’afermar a la Comunitat Valenciana com a destinació turística de primer ordre al mercat alemany.

En concret, en 2018 es realitzaran entorn de 20 activitats de promoció al mercat germà dins de l’estratègia de promoció turística de la Comunitat davant el gran potencial de creixement respecte al turisme alemany.

Francesc Colomer, ha ressaltat “la necessitat que les accions realitzades seguisquen una estratègia concreta desenvolupada al costat del sector privat, que és fonamental per a l’activitat econòmica i l’activitat turística”.

En aquesta línia, ha indicat que “per aconseguir-ho, durant 2018 anem a reforçar la presència de la Comunitat en importants fires turístiques generalistes i especialitzades i s’executaran accions promocionals com a viatges de premsa i d’operadors turístics, presentacions i workshops“.

En concret, la Comunitat Valenciana participarà en un total de quatre certàmens turístics a Alemanya: la Fira Reisen, la fira F.R.I.I. München, la ITB de Berlín, així com la fira Imex.

Així mateix, cal afegir altres accions projectades com ‘press trips‘, ‘fam trips‘, a més de presentacions a Alemanya de productes turístics com busseig i gastronomia, així com altres accions dirigides a públic en diferents ciutats alemanyes.

Mercat alemany a la Comunitat Valenciana

Alemanya és un dels principals països emissors de turistes per a la Comunitat Valenciana. En concret, en 2017 es va situar com la cambra en volum per darrere de Regne Unit, França i Holanda. Així, durant l’any 2017, un total de 511.541 turistes procedents d’Alemanya van visitar la Comunitat Valenciana.

A més, el mercat alemany ha iniciat 2018 amb molt bons resultats per a la Comunitat Valenciana, ja que durant el passat mes de gener es va incrementar l’arribada de turistes alemanys a la Comunitat Valenciana un 34,8% interanual i la despesa que van realitzar un 26,8%.

Cal ressaltar que les possibilitats de creixement a curt i mitjà termini d’aquest mercat es veuen incrementades amb la millora de la connectivitat aèria entre Alemanya i la Comunitat, amb rutes amb Munich o Frankfurt o l’obertura de noves connexions en l’últim any, amb ciutats com Hamburg, una de les majors ciutats del país.

Últimas noticias

Contenido relacionado