Turisme demana a Turespaña un reforç d’accions en el mercat britànic per a pal·liar un possible efecte Brexit

Turisme i Turespaña han acordat celebrar dues jornades amb mercats europeus per a impulsar l'arribada d'aquests turistes a la Comunitat

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s’ha reunit amb el director de Turespaña, Héctor Gómez, per a sol·licitar que es reforce l’estratègia i les accions de promoció a Regne Unit davant el Brexit.

Durant la reunió, a la qual també han assistit representants d’Hosbec i Visita Benidorm, s’han traslladat al director de Turespaña les últimes dades de reserves i tendència del mercat britànic, que han començat a donar preocupació en la destinació Comunitat Valenciana.

Segons les dades analitzades, s’ha constatat una baixada de les reserves el mes de gener, en el qual es produeix un major nombre de vendes.

Francesc Colomer ha assenyalat que “és cert que ha de tindre’s en compte l’efecte incertesa que la situació actual causa en els britànics però també és cert que la baixada en destinacions com Benidorm i Costa Blanca és major que en altres destinacions competidores, com puga ser Turquia”.

Colomer ha explicat que “davant aquestes dades no podem quedar-nos de braços plegats i hem d’actuar i reforçar campanyes que transmeten també els valors de la nostra destinació, com és la seguretat i l’hospitalitat”.

El responsable de Turisme ha insistit que “hem de mantindre una posició proactiva en un moment decisiu de cara a la pròxima campanya estival”.

Per tot això, els representants de la Comunitat Valenciana han proposat dissenyar una estratègia conjunta que Turespaña ha acollit de forma molt positiva.

Turisme CV i Turespaña han acordat, a més d’una campanya directa a Regne Unit, la celebració de dues jornades amb mercats europeus, per a impulsar l’arribada de turistes, tant britànics com d’altres mercats complementaris com França, Portugal, Itàlia, Holanda o Bèlgica a la Comunitat Valenciana.

Publicitat