20.6 C
Valencia

València posa en marxa la campanya “Turista per un dia en Falles”

Els valencians i les valencianes gaudiran de rutes turístiques guiades gratuïtes.

- Publicitat -AVL

El pròxim cap de setmana, els dies 13, 14 i 15 de març, els veïns i les veïnes de la ciutat de València podran gaudir de diverses rutes turístiques guiades gratuïtes per la ciutat amb motiu de les Falles 2020. El termini d’inscripció s’inicia hui, dilluns 9 de març.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de València, després de l’èxit dels programes “Turista per un dia a la teua ciutat” i “Turista per un dia per Nadal” durant l’últim trimestre de l’any passat, impulsa amb motiu de les Falles 2020 el projecte “Turista per un dia en Falles”. Una iniciativa amb la qual es persegueix impulsar el coneixement i estima de la ciutat entre els valencians i les valencianes perquè es convertisquen en “ambaixadors actius del patrimoni, la cultura i les tradicions pròpies”.

De manera completament gratuïta, l’Ajuntament ofereix un total de 12 rutes turístiques guiades els dies 13, 14 i 15 de març amb dos itineraris diferents: “València en Falles” i “Falles Secció Especial”. Per als dies 13 i 14 està prevista la ruta “Falles Secció Especial”, amb dos grups de matí a les 10.00 hores i dos grups de vesprada a les 17.00 hores. El dia 15 es realitzarà la ruta “València en Falles”, on també hi haurà dos grups de matí a les 11.00 hores i dos grups de vesprada a les 17.00 hores. En cada grup hi ha disponibles 25 places i cada ruta té una durada aproximada de 2 hores i 30 minuts. El termini d’inscripció s’obre hui, dilluns 9 de març, fins a esgotar existències. Cal destacar que només es podrà reservar una ruta turística de tot el programa i un màxim de 2 places en una mateixa inscripció.

“Turista per un dia en Falles”, que s’emmarca dins del Pla Estratègic de Turisme València 2020, “reafirma el compromís de l’Ajuntament de València en la seua missió de mantenir un model turístic de consens, comptant amb la col·laboració públic-privada i la complicitat de la ciutadania”. L’objectiu que persegueix la regidoria de Turisme és “construir una percepció positiva i generar major coneixement i sensibilitat sobre la importància de l’activitat turística per a la societat”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,608FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Els consells de CaixaBank i Bankia donen el ‘sí’ a formar el banc més gran d’Espanya

El nou banc es dirà CaixaBank i comptarà amb més de 650.000 milions en volum d'actius.

Sanitat detecta un nou brot de coronavirus a l’Eliana

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 8 contagiats.

5 contagiats més a Ontinyent en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 37 contagiats.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Muro de Alcoy per contacte social

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 5 contagiats.

5 contagiats més a Castelló de la Plana en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 234 contagiats.
- Advertisement -

: Valencià