L’Ajuntament impulsa la imatge de la ciutat als turistes en l’AVE i l’aeroport amb l’eslògan Alacant, la destinació que uneix

La nova imatge corporativa presentada en l'aeroport tindrà difusió a través de diferents suports publicitaris exteriors com Mupis i pancartes.

La regidoria de Comerç i Hostaleria, dirigida per l’edil popular Marisa Gayo, ha presentat aquest matí en l’aeroport d’Alacant-Elx la nova campanya per a impulsar la imatge de la ciutat sota l’eslògan: “Alacant, la destinació que uneix. Shopping & Taste”, amb l’objectiu de transmetre un concepte innovador que engloba l’oferta fonamental de la ciutat: Comerç, Hostaleria i Oci, tot en un.

A través del llançament d’aquests mupis, es pretén fomentar la ciutat com a destinació de compres i hostaleria, unint dos sectors d’activitat potencialment atractius punt per a residents com visitants nacionals i internacionals.

En l’acte de presentació, l’edil de Comerç ha destacat “la importància que té per al sector comercial i hostaler, comptar amb una imatge que represente els valors que volem transmetre per a situar Alacant com una ciutat amable, que acull a tots els que decideixen visitar-la, posicionant-la com a destinació de compres i destinació gastronòmica. Volem potenciar els nostres productes locals dels quals ens sentim molt orgullosos i que tots els coneguen i els gaudisquen.”

En aquest sentit, l’edil popular ha explicat que “hem posat en marxa aquesta nova imatge per a potenciar un sector que és generador d’economia i ocupació, ja que els establiments de la nostra ciutat brinden un servei excel·lent gràcies a la seua professionalitat i treball continu”.

La campanya incideix sobretot en l’atracció de la despesa del visitant, ja que segons les dades d’afluència turística en l’any passat, el 63% de les persones que van visitar la nostra ciutat van ser estrangers.

La nova imatge corporativa presentada en l’aeroport tindrà difusió a través de diferents suports publicitaris exteriors com Mupis i pancartes.

Així mateix es promocionarà a través d’altres mitjans i suports publicitaris com l’espot de 3 minuts (versió completa) i espot curt de 30 segons que es projectarà als trens AVE, així com en televisions i cinemes de ciutats com Madrid i Albacete, l’estació d’AVE i el metre de Madrid, publicitat en premsa escrita i digital, a més d’insercions publicitàries en xarxes socials.

Amb tot aquest desplegament publicitari es pretén arribar a dos públics objectius diferenciats el públic selectiu i el familiar, realitzant un recorregut per Alacant, i posant en valor la destinació, la interacció social i el factor emocional que ofereix el sector del comerç i l’hostaleria local.

L’Ajuntament d’Alacant pretén amb aquesta iniciativa oferir un imatge renovada i moderna, per a potenciar el sector local i atraure cada any a un major nombre de visitants.

CatalanSpanish