El Programa Agent Tutor arriba als col·legis d’Orpesa per a protegir als menors

Aquest programa està dissenyat per a ajudar als adolescents en el seu procés de socialització, treballant en la promoció del respecte als drets de la infància.

412

L’IES Torre del Rei d’Orpesa ha acollit la presentació del Programa Agent Tutor (PAT) per a la comunitat escolar i el professorat. En l’esdeveniment van estar presents els principals interessats en l’engegada d’aquesta iniciativa, l’alcalde, Rafael Albert; la regidora d’Educació, Sonia Bellés; i el comissari-cap de la Policia Local, Clemente Rodrigo, a més de l’agent 112, el responsable del PAT i l’equip directiu del centre educatiu.

Aquest programa està dissenyat per a ajudar als adolescents en el seu procés de socialització, treballant en la promoció del respecte als drets de la infància. Així mateix, una de les seues principals funcions es concentra en la protecció al menor, tant en l’entorn escolar com al voltant d’oci.

L’Agent Tutor naix amb la idea de ser un mediador social en conflictes entre alumnes i un col·laborador per a ajudar, prevenir i detectar conductes antisocials. El programa naix amb l’objectiu de ser un recurs més per a recolzar a la comunitat educativa, i està desenvolupat per a ser introduït en l’àmbit local en tots els centres estudiantils de la localitat.