TV3 tornarà en 2018 a la Comunitat Valenciana

Així ho ha garantit el portaveu de Compromís Fran Ferri als membres d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV).

PublicitatAVL

Compromís, a través del seu portaveu parlamentari, Fran Ferri, ha «garantit» a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) l’arribada de les emissions de la televisió pública catalana Tv3 a la Comunitat Valenciana just quan es compleixen set anys sense que el seu senyal es puga sintonitzar en la TDT.

Ferran Suay i Toni Gisbert, vicepresident i secretari d’ACPV, respectivament, es van reunir ahir, dimarts 23 de gener amb el Síndic del Grup Compromís de les Corts Valencianes, i amb la Secretaria Autonòmica de Comunicació del Govern Valencià, per actualitzar la informació, confirmar calendaris i interessar-nos pels possibles condicionants tècnics.

PublicitatRovira  

La mateixa ACPV ha difós una trobada mantinguda la passada setmana amb el portaveu de Compromís en el Parlament autonòmic que perseguia garantir la reciprocitat entre À Punt i TV3.

Des d’ACPV es valora positivament la reunió “que entén com a part del nostre paper com a instrument associatiu en favor de la llengua, la cultura i els drets i llibertats civils i democràtics del poble valencià. La nostra entitat continuarà complint la seua funció de garantir el compliment de l’acord de reciprocitat i, conseqüentment, la recuperació de la ràdio i televisió valencianes i del senyal de TV3 dins d’esta legislatura, una reclamació social assumida per les forces que formen el Govern del Botànic abans d’accedir a les institucions i, per tant, un compromís amb la ciutadania.”

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) és una entitat valenciana dedicada a l’estudi, la defensa i la promoció del patrimoni cultural, artístic i natural de la totalitat del País Valencià. És independent ideològicament i no és una entitat que depenga de la Generalitat Valenciana. S’alinea en el consens acadèmic internacional pel que fa a la unitat de la llengua catalana i les seues actuacions van en este sentit. ACPV és la responsable de l’emissió alegal (en vies de negociació) del senyal analògic i digital de Televisió de Catalunya al País Valencià, de les manifestacions i concerts del 25 d’abril, del Correllengua i dels Casals Jaume I, entre d’altres.

Publicitat