La UA obri el període de preinscripció per a les proves d’acreditació de valencià CIEACOVA 2021

El termini finalitza el 23 de novembre.

El Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant ha obert el període de preinscripció per a realitzar les proves d’acreditació de valencià que avala la CIEACOVA (Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià) i que es tindran lloc al Campus de Sant Vicent del Raspeig de l’11 al 23 de gener de 2021.

Les proves de tots els nivells estan dirigides a la comunitat universitària, alumnat i diplomats, personal d’administració i serveis, i personal docent i investigador, llevat dels nivells B2 i C2 als quals únicament podran accedir els alumnes dels cursos de valencià que hagen cursat estos nivells.

Els certificats del Servei de Llengües es poden aportar com a mèrits en les contractacions, les oposicions i els concursos de trasllat dins de la UA i en les diferents administracions públiques de l’àmbit lingüístic català.

Les universitats valencianes han signat un conveni d’homologació en què s’estableixen les condicions perquè els certificats que expedeixen siguen reconeguts entre estes institucions i també per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) de la Generalitat Valenciana. En el marc d’este conveni s’ha creat la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA) que és l’encarregada d’elaborar i publicar el catàleg de certificats d’acreditació de competència lingüística emesos per les universitats signants, i que es poden expedir en el marc del conveni.

ValenciàEspañol