25 C
Valencia

UBE se suma a la campanya de captació de fons #SomUJIcontraCOVID

Durant la crisi de la COVID-19 s'ha posat en relleu la importància d'alguns dels productes que l'empresa japonesa produeix a Castelló, com ara els fertilitzants d'ús general o la pel·lícula per a protecció higiènica i conservació duradora d'aliments.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’empresa UBE Corporation Europe se suma com a col·laborador a la campanya extraordinària de captació de fons contra la COVID-19 impulsada per la Universitat Jaume I de Castelló per a pal·liar els efectes negatius que està provocant la COVID-19 en la comunitat universitària i en la societat. La contribució de UBE es destinarà al projecte de la campanya #SomUJIcontraCOVID que més el necessite.

UBE Corporation Europe col·labora estretament amb la Universitat Jaume I en diversos àmbits, com l’acolliment d’estudiants en pràctiques, la realització de projectes d’investigació conjunts en camps com ara la química, desenvolupament de materials, ètica empresarial o de depuració d’aigües, així com el patrocini d’alguns projectes de l’UJI com ara les beques de mobilitat al Japó o el Màster en Eficiència Energètica, entre altres. Així mateix, UBE és patró de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa i és empresa vinculada a l’Espaitec, el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la universitat pública de Castelló.

- Publicitat -

Durant la crisi de la COVID-19 s’ha posat en relleu la importància d’alguns dels productes que l’empresa japonesa produeix a Castelló, com ara els fertilitzants d’ús general o la pel·lícula per a protecció higiènica i conservació duradora d’aliments. Així mateix, UBE ha enfortit des de març la seua col·laboració amb algunes de les principals entitats del sector social de Castelló i, fidel al seu principi fundacional de «viure i prosperar juntament amb la comunitat», s’uneix a aquesta iniciativa de la Universitat Jaume I per a donar suport a les persones de l’entorn universitari i accelerar la investigació relativa a la COVID-19.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,060FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló ‘passa’ al Consell el tema de la reconversió de l’oci nocturn mentre Vila-real busca alternatives

Mentre el govern de Castelló insta a la Conselleria a què faça canvis perquè estos locals puguen traure terrasses com fa el de la restauració, a Vila-real, l'alcalde entén que açò podria generar un malestar entre l'hostaleria a la qual se li demana altres requisits.

El Consell aprova un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real per a donar continuïtat a l’oficina PROP

Les oficines PROP mixtes faciliten els tràmits de la ciutadania amb la Generalitat i integren els principals serveis municipals.

El Consell col·labora amb la Federació Gestora de Gaiates de Castelló per a promocionar les festes de la Magdalena

Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 40.000 euros a través d'un conveni de màrqueting col·laboratiu.

El DOGV publica el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana

El DOGV ha publicat este matí el decret pel qual es confina la Comunitat Valenciana i les mesures especials adoptades a diferents localitats d'Alacant, València i Castelló.

Alfafar reclama a la Conselleria la posada en marxa de la segona planta del centre de salut d’Orba

El ple d'Alfafar aprova reclamar a Conselleria de Sanitat la dotació de subministraments i serveis de la segona planta del Centre de Salut del Barri Orba.
- Advertisement -

: Valencià