Uber deixa d’operar a València per la nova Llei anti-VTC

La companyia Uber ha anunciat que deixa d'operar a València després que haja entrat en vigor la nova legislació que obliga els usuaris a esperar 15 minuts per a contractar una VTC.

Publicitat

La companyia Uber ha anunciat que deixa d’operar a València després que haja entrat en vigor la nova legislació que obliga els usuaris a esperar 15 minuts per a contractar una VTC.

Segons fonts de l’empresa Uber, s’ha decidit suspendre el servei a València per la llei anti-VTC però no descarten tornar a operar en el futur.

PublicitatRovira  

La decisió es va prendre després de l’expulsió d’Uber i Cabify a Catalunya. No obstant això, l’empresa comunica als usuaris que continuaran operant en altres ciutats espanyoles com Madrid, Sevilla, Granada i Córdoba.

La Llei anti-VTC

La legislació valenciana que ha entrat en vigor hui és similar a la catalana, per la qual cosa els serveis d’Uber no continuaran operant per als usuaris.

Els líders del sector de les VTC porten diversos mesos en guerra amb la Generalitat i l’Ajuntament de València i, una vegada aprovada la llei, l’empresa no està disposada a obligar els usuaris a contractar el servei amb 15 minuts d’antelació.

PublicitatJuega Limpio Orihuela