UGT acusa la resta de sindicats d’entorpir les negociacions policials

Este dimecres es torna a reunir la mesa de Tetuan XIV on tenen representació UGT, CCOO i CSIF

Les negociacions entre sindicats i Policia Local de Castelló tornen a reprendre’s este dimecres en una mesa on la postura d’UGT s’enfronta clarament amb la de CCOO o CSIF a l’hora de tractar d’arribar a acords.

D’una banda, UGT com a sindicat majoritari a l’ajuntament amb un 56% afirma “apostar per les negociacions que facen falta encara que siga per a aconseguir anar millorant xicotets detalls a poc a poc”. I a la vegada critica que si quan se senten a negociar “ja hi ha una amenaça de mobilitzacions damunt la taula, és complicat poder arribar a acords”.

D’altra banda, cal recordar que CCOO, CSIF i SPPLB ja han fet públic el seu malestar en diverses concentracions durant els últims plenaris i han difós un comunicat en el qual anuncien noves concentracions durant la setmana de Magdalena encara que deixant clar que “sense que es veja afectada la ciutadania”.

Tot i exó, fonts sindicals d’UGT representants de la Policia Local i dels Agents de mobilitat Urbana (AMU’s), denuncien que la postura d’estos tres sindicats està entorpint les negociacions. “En el moment que seus a una mesa i hi ha una part als que tot els pareix malament és molt difícil, a més també cal pensar que s’ha de negociar pensat en la resta de l’ajuntament”.

I és que els representants d’UGT asseguren que la resta de sindicats, “estan unint-se perquè sembla que no accepten els resultats de les últimes eleccions sindicals”. És més, des d’UGT afirmen que alguns agents estan rebent pressions perquè se sumen a les mobilitzacions convocades.

“No tenim ganes de cap batalla ni guerra sindical però el cert és que està tot paralitzat i ara de moment el que anem a fer este dimecres és tractat de negociar els detalls del quadrant”, apunten representants d’UGT.CatalanSpanish