Puig parlarà en Les Corts sobre la Fórmula 1, desnonaments i agricultura

El president de la Generalitat respondrà el dijous en Les Corts Valencianes les preguntes dels portaveus parlamentaris

El president de la Generalitat, Ximo Puig, respondrà el dijous, en el ple de Les Corts Valencianes, a les preguntes dels portaveus parlamentaris sobre els campionats de Fórmula 1 celebrats a València, els desnonaments i el sector agrícola.

La portaveu del PP, Isabel Bonig, ha tornat a registrar la seua pregunta sobre el compliment del pressupost de la Generalitat, qüestió que presenta en el Registre de les corts en les últimes sessions de control parlamentari al president de la Generalitat, encara que el debat tracte després sobre qualsevol altre assumpte d’actualitat.

El portaveu de Compromís, Fran Ferri, li demanarà a Puig que detalle “quant va costar als valencians l’organització de la Fórmula 1 i quines mesures està prenent el Consell per recuperar els diners després de la ruïnosa gestió d’este esdeveniment”.

El portaveu de Podemos, Antonio Estany, preguntarà al president “com valora els fets esdevinguts la setmana passada durant el desnonament d’una família a Elx i quines accions es planteja enfront de casos com a este”.

La portaveu de Ciutadans, Mari Carmen Sánchez, reclamarà a Puig que explique “quines garanties pot oferir al sector agrícola de la Comunitat Valenciana”.EFE

CatalanSpanish