La UJI dóna la benvinguda a l’estudiantat estranger de postgrau

Un total de 145 estudiants d'altres països cursen enguany estudis de postgrau oficial a la universitat pública de Castelló

La Universitat Jaume I ha donat la benvinguda a l’estudiantat estranger que està matriculat en estudis de màster en el curs 2020-2021 amb una sessió informativa que s’ha celebrat simultàniament de forma presencial i virtual.

L’acte, organitzat pel Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació i el Vicerectorat d’Estudiantat i Compromís Social, ha comptat amb la presència de la vicerectora adjunta de Mobilitat Acadèmica i Pràctiques Internacionals, Eva Camacho, i la representant del Welcome Desk de l’UJI, Mara Melissa Marcelli.

En la sessió s’ha informat l’estudiantat sobre tràmits acadèmics i d’índole legal, el funcionament de la web, l’organització del campus i els seus serveis, les beques a les que pot accedir, la realització de pràctiques, així com consells i orientació pràctica sobre la vida a Castelló.

Un total de 145 estudiants estrangers cursen enguany estudis de postgrau oficial a l’UJI, la majoria provinents de països de la Unión Europea, al voltant de 50, i Llatinoamèrica i Amèrica del Nord, amb 73 estudiants. Cal destacar que el màster amb més alumnat estranger matriculat és el d’Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament

CatalanSpanish