18.1 C
Valencia

La UJI commemora el Dia Europeu de les Llengües amb recursos en línia

Aposta per la formació en llengües de forma virtual i per posar a l'abast de la comunitat universitària recursos i materials en línia.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Aquest curs, tota la formació en llengües que ofereix l’UJI es realitzarà en línia, inclosos els cursos de preparació per a l’acreditació i la  formació en espanyol i català dirigida a l’estudiantat Erasmus. A més, coincidint amb l’inici del curs acadèmic, l’UJI ha activat el CAL virtual com a espai d’autoaprenentatge i assessorament en llengües i en el qual s’inclouen recursos per a la formació en anglès, alemany, català i espanyol. Aquest servei substitueix el CAL presencial per evitar que es compartisquen recursos materials. «Amb aquestes mesures mantenim amb totes les garanties de seguretat les opcions de formació en llengües de la comunitat universitària», ha destacat la vicerectora de Promoció Lingüística i Igualtat, Pilar Safont.

D’altra banda, l’UJI continua la campanya «A la Universitat, en valencià: sense complexos!» amb el llançament de nous vídeos que mostren exemples de professorat, estudiantat, personal investigador i personal d’administració que fan servir el valencià «sense complexos» en tots els àmbits de la vida universitària. L’objectiu de la campanya, realitzada pel Servei de Llengües i Terminologia de l’UJI, és promoure la matrícula en valencià, així com reforçar i fomentar l’ús d’aquesta llengua en l’àmbit universitari. Els vídeos han comptat amb la realització i producció del Servei de Comunicació i Publicacions i es publicaran en les xarxes socials de la Universitat de Youtube, Facebook, Instagram i Twitter.

- Publicitat -

Dia Europeu de les Llengües

Per iniciativa del Consell d’Europa a Estrasburg, el Dia Europeu de les Llengües se celebra, des de 2001, el 26 de setembre de cada any. Els 47 estats membres del Consell d’Europa animen més de 800 milions d’europeus a aprendre més llengües a qualsevol edat, dins i fora de l’escola. Convençut que la diversitat lingüística és una eina per a aconseguir una major comprensió intercultural i un element clau en la rica herència cultural del continent, el Consell d’Europa promou el plurilingüisme en tota Europa.
 

- Publicitat -

Més informació: 

CAL Virtual

- Publicitat -

Campanya «Sense complexos»

Dia Europeu de les Llengües

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,011FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declaració oficial de Puig amb les noves mesures de restricció COVID

Restricció de la mobilitat nocturna de 12 a 6 del matí, reunions limitades a 6 persones, tancaments d'espais públics i jardins a les 10, limitació horària hostaleria i prohibició de venda d'alcohol entre les 10 de la nit i les 8 del matí són les principals mesures.

L’alcaldessa de Castelló dona suport a les noves mesures de contenció de la COVID

Amparo Marco, mostra públicament el seu acord amb les noves mesures davant la covid-19 anunciades pel president de la Generalitat este dissabte

Castelló implantarà dues línies de transport en barris perifèrics

L'alcaldessa destaca que s'adquiriran vehicles 'verds' per a millorar i fer més eficient i sostenible el transport públic

Un dron i vehicles camuflats vigilaran el compliment de les mesures sanitàries a Borriana

• Des d'aquest divendres la Policia Local intensifica el dispositiu preventiu per a impedir la realització de botellons i controlar el distanciament social i la utilització de mascaretes

Paterna desplegarà un dispositiu especial de control de possibles festes privades en Halloween

El Comité de Seguiment de la COVID-19 de l'Ajuntament de Paterna s'ha reunit hui per a analitzar la situació de la ciutat davant l'evolució del coronavirus i ultimar el dispositiu municipal de control i seguretat davant l'arribada de Halloween i el Dia de Tots els Sants.
- Advertisement -

: Valencià