18.9 C
Valencia

L’UJI compta amb espais de descans en tots els centres docents del campus

L'espai de descans és una zona equipada, destinat principalment a aquelles persones que, per causa mèdica i/o discapacitat, necessiten realitzar una pausa durant la jornada acadèmica. Així mateix, també són espais de lactància.

- Publicitat -AVL

La vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez, acompanyada pel degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, José Luis Blasco, i la coordinadora de la Unitat de Diversitat i Discapacitat de la Unitat de Suport Educatiu, Olga Carbó, han inaugurat avui un espai de descans a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques. Amb este nou espai tots els centres disposen d’un espai de descans per qualsevol membre de la comunitat universitària que ho necessite.

L’espai de descans és una zona equipada, destinat principalment a aquelles persones que, per causa mèdica i/o discapacitat, necessiten realitzar una pausa durant la jornada acadèmica. Així mateix, també són espais de lactància. L’UJI és l’única universitat que disposa d’esta infraestructura.

La Unitat de Diversitat i Discapacitat de la universitat pública de Castelló treballa en el present curs acadèmic amb 399 estudiants (174 homes i 225 dones) i 11 membres del professorat amb discapacitat o necessitat de suport. Este programa de suport es va iniciar al mateix temps que es va crear la universitat, en el curs 1991-1992, convertint-se en la primera universitat espanyola en treballar per este col·lectiu.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià