20.5 C
Valencia

El Servei de Llengües i Terminologia de l’UJI fomenta l’aprenentatge d’idiomes

Este aprenentatge es portarà a terme a través del tàndem i el voluntariat lingüístic virtual.

- Publicitat -AVL

El Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I de Castelló ofereix a la comunitat universitària i antic alumnat de l’UJI la possibilitat de millorar el seu nivell de coneixements en diverses llengües i ajudar també altres persones per mitjà del tàndem i del voluntariat lingüístic virtual.

El tàndem és un intercanvi de conversa en tots els idiomes possibles, i en especial en català, com a llengua pròpia de la universitat pública de Castelló, que es realitzarà de manera virtual a través de les aplicacions existents (Hangouts o Skype, per exemple). Una vegada que les dues persones que formen part es posen en contacte, només cal acordar les cites i la plataforma elegida per començar l’activitat.

El Voluntariat Lingüístic és un programa del Servei de Llengües i Terminologia i de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat per coordinar l’alumnat amb consciència i compromís lingüístic, al qual s’ofereix formació i participa en activitats de promoció de la llengua.

Per al Voluntariat Lingüístic cal fer la inscripció en este formulari, indicant si ets voluntari o voluntària, aprenent o aprenenta. Des de l’Àrea de Promoció Lingüística, una vegada rebut el formulari, s’enviarà un missatge amb el nom de la parella lingüística, les instruccions i s’indicarà que ja pot començar l’activitat virtual.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià