22 C
Valencia

Reciplasa premia al millor TFM de la Càtedra de Gestió de Residus Urbans

El projecte tenia com a objectiu dissenyar un procés per a la producció de gas de síntesi mitjançant la tecnologia de gasificació, des d'un punt de vista sostenible i controlat.

- Publicitat -AVL

La Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans de la Universitat Jaume I, impulsada per l’empresa pública per al tractament i reciclatge dels residus sòlids urbans de la zona centre de la província de Castelló, ha atorgat el premi al millor treball final de màster (TFM) a l’estudiant Ionut-Cristian Ilie, del Màster Universitari en Eficiència Energètica i Sostenibilitat.

El lliurament del premi ha sigut a càrrec del vicerector d’Investigació i Transferència, Jesús Lancis; el president de Reciplasa, Ignasi Garcia Felip; el director de la Càtedra, Félix Hernández; el director tècnic de Reciplasa, Fernando Albarrán, i el coordinador del grup d’investigació INGRES i tutor de l’alumne guanyador, Antonio Gallardo.

El treball premiat es titula «Diseño del proceso de gasificación para los combustibles sólidos recuperados procedentes de una planta de tratamiento mecánico».

El projecte tenia com a objectiu dissenyar un procés per a la producció de gas de síntesi mitjançant la tecnologia de gasificació, des d’un punt de vista sostenible i controlat. En ell s’estableixen les característiques tècniques del reactor de gasificació, així com de la tecnologia utilitzada per al condicionament i neteja del gas.

El premi al millor TFM està dotat amb 600 euros. La convocatòria es va realitzar el passat mes de març i han pogut participar tots aquells estudiants que han defensat el seu projecte final de màster a l’UJI durant el curs 2018-2019 en àrees de recerca relacionades amb la Càtedra Reciplasa.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià