Barceló es compromet a resoldre la situació del professorat de la Facultat de Ciències de la Salut de l’UJI

En la reunió s'han abordat diversos temes clau en el futur de la FCS com són la necessitat de comptar amb professorat vinculat, la millora de la gestió de les pràctiques en els centres hospitalaris i la construcció de l'última fase de la facultat.

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, ha rebut la visita de la nova consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló. En la trobada han participat també el degà de la Facultat de Ciències de la Salut (FCS), Rafael Ballester; la secretaria general de l’UJI, Cristina Pauner; el vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Ximo Gual; el vicerector de Recerca i Transferència, Jesús Lancis; la vicerectora d’Estudis i Docència, Isabel García; la vicerectora de Estudiants i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez i el comissionat per a la coordinació del gabinet de rectorat i l’impuls digital, Francesc Esteve.

En la reunió s’han abordat diversos temes clau en el futur de la FCS com són la necessitat de comptar amb professorat vinculat, la millora de la gestió de les pràctiques en els centres hospitalaris i la construcció de l’última fase de la facultat.

PublicitatAVL

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, s’ha compromès a resoldre la situació del professat i també a abordar la millora de les pràctiques, per al que farà una ronda de contactes amb els gerents dels hospitals. Així mateix, s’ha compromès a tornar a visitar l’UJI per a conèixer les instal·lacions de Ciències de la Salut.

La rectora, Eva Alcón, ha valorat de forma molt positiva la magnífica predisposició i el compromís que ha manifestat la nova consellera per a donar resposta a les necessitats de la UJI, ja que “necessitem avançar en aquests temes per a consolidar els estudis de Ciències de la Salut”.

Esta publicació està disponible en : Valencià