La professora Eva Alcón ha presentat la seua candidatura al Rectorat en el Registre de l’UJI

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 20 d'abril i la proclamació provisional de candidatures està prevista per al dilluns 23 d'abril.

La professora Eva Alcón ha presentat aquest matí en el Registre General de l’UJI la seua candidatura a rectora i les llistes definitives de la candidatura de Claustrals de ‘Candidatura per l’UJI’ de cara a les pròximes eleccions a Claustre i a Rectorat que tindran lloc el pròxim 16 de maig de 2018 a la Universitat Jaume I.

En les llistes presentades per ‘Candidatura per l’UJI’, cal destacar la presència de 45 dones (sense contar les suplents) el que suposa un 52,33% de dones candidates a Claustrals.
Per categories, la llista del PDI funcionari està conformada per 71 titulars (34 homes i 37 dones) i 71 suplents (41 homes i 30 dones), mentre que en la llista corresponent a la resta del PDI es presenten 14 titulars (7 homes i 7 dones) i 21 suplents (12 homes i 9 dones). La llista del personal becari està formada per una dona i com a suplents dues dones i un home.

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 20 d’abril i la proclamació provisional de candidatures està prevista per al dilluns 23 d’abril.

CatalàEspañol