Un apunyalament, ferits i un detingut en el Pont de Londres

Scotland Yard diu que mancant conéixer tots els detalls es considera que l'incident és "d'índole terrorista".

La Policia Metropolitana ha informat este divendres que els seus efectius s’han personat en l’emblemàtic Pont de Londres després de ser notificada d’un apunyalament i ha procedit a detindre a un sospitós i ha aclarit que, mancant més detalls, està tractant el succeït com un fet “d’índole terrorista”.

Segons ha indicat en el seu Twitter, han rebut una alerta per un “apunyalament prop del Pont de Londres” a les 13.58 hores. Immediatament després, en el lloc s’han personat els serveis d’emergència, la Policia Metropolitana i la Policia de Londres.

“Un home ha sigut detingut per la Policia i creiem que diverses persones han resultat ferides”, ha precisat. En un missatge posterior, ha aclarit que “un home ha sigut disparat per la Policia”, si bé no ha precisat el seu estat. La cadena SkyNews ha informat que hi hauria un mort i no seria l’atacant.

“En este moment, les circumstàncies entorn de l’incident en el Pont de Londres segueixen sense estar clares. No obstant això, com a mesura de precaució, estem responent com si fora un incident d’índole terrorista”, ha assenyalat.
Així mateix, Scotland Yard, que ha desaconsellat a la població acostar-se a la zona, ha apel·lat al “sentit comú” i ha demanat que no es compartisquen en xarxes socials fotos i vídeos del succeït. “Ajudeu-nos a mantindre-us fora de perill”, ha comminat.

El Servei d’Ambulàncies de Londres ha informat de la presència dels seus equips en el lloc davant un “incident greu”, però ara com ara no ha oferit detalls sobre possibles ferits.

JOHNSON, INFORMAT DELS SUCCESSOS
El primer ministre, Boris Johnson, està sent informat de “l’incident”. “Vull agrair a la Policia i a tots els serveis d’emergència per la seua immediata resposta”, ha afegit el ‘premier’ en un missatge publicat en el Twitter de Downing Street.

Per part seua, l’alcalde de Londres, Sadiq Khan, ha assegurat per esta mateixa via que està “en estret contacte” amb el cap de Scotland Yard i ha convidat a la població ha de seguir les directrius dels agents que es troben en el lloc dels fets.

El Pont de Londres roman tancat en totes dues direccions al trànsit, ha notificat el servei d’informació del trànsit de la capital, que ha informat de retencions en el pont de la Torre de Londres i en Southwark Bridge Road i recomanat l’ús de “rutes alternatives”.

CatalanSpanish