Un autobus de línia s’incendia a prop de l’UJI

El vehicle de transport destinat a la línia 7 circulava sense passatgers en el moment en el qual s'han iniciat les flames i el seu conductor ha eixit ràpidament de l'autobús quan ha vist eixir fum de la part posterior del vehicle pel qual no hi ha hagut que lamentar danys personals.

AVL

La Policia Local de Castelló i una reguarda de Bombers Municipals han intervingut esta nit en la carretera de Borriol en un aparatós incendi produït en un autobús de transport urbà que circulava, en el moment d’iniciar-se les flames, sense passatgers. Els fets s’han produït al voltant de les 21.07 quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 i la Central dels Bombers Municipals han rebut la trucada d’un conductor que alertava molt nerviós que en la carretera de Borriol, en el tram comprés entre la rotonda d’accés a l’Hospital de la Magdalena i la rotonda de “les Cadires” (accés a l’UJI) hi havia un autobús urbà embolicat en flames.

Immediatament s’ha desplaçat fins al lloc de l’incendi diverses patrulles de la Policia Local de Castelló que es trobava prop de l’incendi i després de preses les primeres mesures de seguretat perquè cap persona resultara ferida pel foc, han tallat el trànsit en aqueix tram de la carretera de Borriol sentit entrada a la ciutat a l’espera que arribara una dotació dels Bombers Municipals. Estos han arribat als pocs minuts i han desplegat immediatament dos línies d’aigua, ja que el foc amenaçava diversos depòsits de gas que es troben en el sostre de l’autobús i les flames havien aconseguit diversos metres d’altura. Després de sufocar les flames, els serveis d’extinció d’incendis han procedit a les tasques de refredament de la part posterior, on es troba el motor, i del sostre de l’habitacle que han sigut les zones més afectades per les flames.

Al voltant de les 22.30 els bombers municipals han donat per extingit l’incendi en el qual han participat un cap i set bombers i s’ha emprat una bomba urbana i un vehicle nodrissa. L’autobús ha resultat molt danyat per la virulència de les flames i els principals desperfectes s’han registrat en la part posterior del vehicle, en el sostre i en uns dels seus laterals. Al tancament d’esta nota de premsa, el vehicle calcinat roman en el lloc del sinistre a l’espera que arribe una grua especial que puga remolcar-lo. Fins a aqueix moment, la Policia Local de Castelló ha senyalitzat la zona per a evitar qualsevol accident de trànsit a causa d’este obstacle en la calçada.

- Advertisement -
CatalanSpanish