Un cavall cornejat en la primera Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe

El cavall de Pablo Fortea, Orgullós, ha sigut cornejat en la pota dreta i està sent curat pels serveis veterinaris en el lloc i no és una banyada de gravetat

Publicitat

La primera Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe de 2019 ha tingut una duració d’un poc més d’un minut i ha sigut una mica accidentada. Un dels sis bous hi ha cornejat al cavall Orgullós del cavallista Pablo Fortea i el cavallista Baldomero ha caigut.

La primera Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe ha tingut un inici una mica accidentat. Tretze cavallistes han sigut els que han realitzat hui el recorregut. Després de la recollida, els tretze cavallistes han envoltat als sis bous, quedant-se el mans ressagat i sent acompanyat per José Luis Lara i Juan Antonio Calpe. A l’altura de la Catedral, un bou ha envestit a un cavall i ha provocat la caiguda d’un genet.

PublicitatRovira  

El genet té politraumatismes en la zona abdominal i un traumatisme cranioencefàlic lleu. Ha sigut traslladat a l’Hospital de Sagunt perquè romanga en observació, seguint el protocol habitual. El seu cavall Morante no ha patit cap banyada.

El cavall de Pablo Fortea, Orgullós, ha sigut cornejat en la pota dreta i està sent curat pels serveis veterinaris en el lloc i no és una banyada de gravetat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela