Un dels manifestants antimascaretes ingressat per coronavirus

Malgrat que era previsible, de moment no s'han publicat més ingressos de participants de la manifestació del Carrer Colón.

Tan sols han fet falta 48 hores perquè el que era d’esperar es fera realitat. Un dels participants negacionistes de la manifestació de la Plaça Colón de Madrid has sigut ingressat amb pneumònia per coronavirus. El doctor Jackie Calleja en el seu compte de Twitter ha confirmat esta dada.

“A l’hospital on treball ahir va ingressar un home de 40 anys, greu, amb pneumònia per COVID, sat O2 85%. Està a un pas d’UCI. Va estar en la manifestació del 16A. En aqueix moment estava pendent de resultat de PCR que ha eixit +. I ara que?. Seguim. #Madrid16A #COVID19”, ha escrit Calleja en esta xarxa social.

La manifestació celebrada en la cèntrica Plaça de Colón ha generat una forta polèmica i molts apunten al fet que pot ser un focus de possibles rebrots de coronavirus, ja que molts dels manifestants no van utilitzar la màscara durant esta.

Esta manifestació va ser secundada i encoratjada pel cantant Miguel Bosé, que s’ha mostrat molt crític amb l’ús de les màscares i les mesures implantes a Espanya per a tractar de frenar l’epidèmia del coronavirus.

CatalàEspañol