Un detingut per nombrosos robatoris en habitatges a Torás

S'han recuperat nombrosos objectes que han sigut entregats als seus legítims propietaris.

La Guàrdia Civil amb motiu dels serveis preventius de seguretat ciutadana que realitza dins del pla contra robatoris en habitatges, ha procedit a la detenció de l’autor de deu delictes contra el patrimoni, concretament de robatori interior en segones residències situades en una urbanització de la localitat de Torás.

Durant els últims mesos s’havien comés una sèrie de robatoris a l’interior d’habitatges, i tots ells amb el mateix modus operandi, estos fets havien causat una gran alarma social, donant lloc ha incrementat els serveis en esta localitat.

En un d’ells es localitza un turisme estacionat en la carretera prop de la urbanització objecte dels il·lícits penals i es procedeix a identificar a l’ocupant i posteriorment es procedeix a realitzar un registre superficial del vehicle, localitzant en el seu interior una sèrie d’elements de dubtosa procedència.

Seguidament es van realitzar unes ràpides gestions, donant com a resultat que els objectes oposats es corresponien amb els d’un robatori que s’havia comés aqueixa mateixa nit, per la qual cosa es procedeix a la detenció del conductor del vehicle per un delicte de robatori amb força en un domicili.

Per tot això es va sol·licitar un registre domiciliari degudament autoritzat en el domicili del detingut, donant com a resultat la localització i intervenció d’un nombre important d’objectes sostrets, destacant entre ells: 9 televisions de plasma, 2 ordinadors portàtils, 3 bicicletes de muntanya, 1 equip de música, 1 equip de música, 3 play station, 2 carabines d’aire comprimit i nombrós material d’esquí i de padel.

Amb l’actuació, s’ha aconseguit l’esclariment de deu robatoris, localitzant i retornant objectes recuperats als seus legítims propietaris.

Les diligències instruïdes juntament amb el detingut han sigut entregades en el Jutjat d’Instrucció de Segorbe. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Viver i de Segorbe.

CatalanSpanish