25.1 C
Valencia

Un detingut per robar 2.500 kg de taronges en un hort de Soneja

Els treballadors portaven diversos dies recollint fruita del mateix hort.

- Publicitat -AVL

Amb motiu dels serveis que té establits per a combatre els robatoris i furts en el camp, la Guàrdia Civil ha detingut entre els dies 31 de gener i 04 de febrer, a 1 home i investigat a altres 2, com a suposats autors d’un delicte de furt de més de 2.500 kg de taronja en la localitat de Soneja.

L’actuació es va iniciar quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement que un home denunciava que durant dies consecutius havia observat la falta de taronges en el seu hort.

Per este motiu la Guàrdia Civil de Segorbe es va desplaçar fins al lloc, on van localitzar a diverses persones que estaven recollint taronges, i van informar els agents actuants que eren emprats, i que el seu cap els havia enviat a aqueix hort a treballar, per la qual cosa portaven diversos dies recol·lectant fruita del mateix lloc.

Fruit de les investigacions realitzades per l’Equip contra robatoris en el camp (ROCA) de Borriana, han pogut determinar que les persones que es trobaven recollint les taronges eren enviades per un tercer, portant als empleats fins als horts en els quals havien de recollir la fruita, sense que els recol·lectors tingueren cap mena de contacte amb els propietaris de la parcel·la, i es va constatar la quantitat de fruita recollida pels treballadors amb la denunciada pel perjudicat, sent un total de més de 2.500 kg.

Després de la realització de nombroses perquisicions, la Guàrdia civil va aconseguir identificar, localitzar i detindre a un home i investigar a altres dos, d’edats compreses entre els 27 i 36 anys d’edat com a suposats autors de furt de taronges.

Les diligències amb motiu de la detenció i investigació, han passat a la disposició del Deganat dels Jutjats de 1a Instància i Instrucció de Segorbe.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,614FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià