Un detingut per robatoris amb violència a la província de Castelló

Se li ha relacionat amb sis robatoris procediment de l'estirada ocorreguts a Vilanova de Alcolea, La Jana, Forcall, Sant Jordi, Catí i San Rafael del Río.

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona com a suposat autor de sis delictes de robatori amb violència mitjançant el procediment de l’estirada en diverses poblacions de la província de Castelló.

L’actuació es va iniciar el dia 15 d’octubre del present any, quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement que s’havien produït diversos delictes en els quals les víctimes resultaven ser sempre ancianes de 80 i 90 anys d’edat, que eren abordades al carrer per l’esquena per un individu que  els arrancava d’una tirada les joies que portaven al coll, causant-los en alguns casos lesions.

Els Guàrdies Civils després d’una investigació complexa, així com aportacions a través de diversos testimonis de diverses poblacions, coincidien a haver vist un vehicle tipus furgoneta de color blau en els voltants on s’havien produïts els il·lícits penals, aconseguint identificar a una persona que fet i fet seria el detingut com a principal sospitós.

Per tot això es va procedir a la detenció d’un home de 54 anys d’edat i veí d’Amposta (Tarragona), com a suposat autor de diversos robatoris amb violència.

Posteriorment es va realitzar un registre domiciliari degudament autoritzat en l’habitatge del detingut on van ser recuperades diverses joies procedents dels robatoris.

En total i fins al moment se li ha pogut relacionar al detingut amb sis robatoris procediment de l’estirada ocorreguts a Vilanova d’Alcolea, La Jana, Forcall, Sant Jordi, Catí i San Rafael del Río, si bé continuen les investigacions per si poguera estar implicat en tres fets a la província de Tarragona.

El detingut té antecedents per fets de característiques similars. El detingut juntament amb les diligències instruïdes han sigut posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 dels de Vinaròs. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

CatalanSpanish