Un doblet de Parejo guia al Valencia CF a la seua primera victòria

PublicitatAVL

Calia guanyar i es va aconseguir la victòria amb dos gols de penal de Dani Parejo. Ningú pot discutir que el Valencia CF és un gran de LaLiga i això, a vegades, t’espenta a guanyar partits. No és una incògnita que pugues buidar amb un experiment científic, però així ho reflecteix l’experiència: el RCD Mallorca va enviar dues pilotes al pal, Parejo va traure el seu mestratge per a segellar la victòria amb dos penals provocats per Coquelin. I així es va segellar la primera victòria del conjunt dirigit per Marcelino en LaLiga.

Encara quedava molt de camí fins a travessar la línia de meta amb el primer triomf en LaLiga, però l’equip es va llevar l’ansietat que poguera tindre per sumar la victòria i va començar a disfrutar, com la graderia. Va corejar el nom del capità Dani Parejo, el de Rodrigo, el de Francis Coquelin que va provocar els dos penals, el de Gameiro i el de Kang In, entre altres. I l’afició, un somriure en la seua cara.

PublicitatRovira  

Fins va donar temps a treballar alternatives en un partit real, com va fer Marcelino col·locant a Guedes per la banda dreta quan Cheryshev va reemplaçar a Ferran Torres. O ajuntar en atac a Guedes amb Maxi Gómez, que va estar molt prop de marcar en el minut 75, però de nou va aparéixer Reina sobre la línia de gol. Llàstima! I ara, després de la victòria a Mestalla, va arribar l’aturada de LaLiga pels compromisos de les seleccions.