‘Un futur esperançador’ de David García

García: "A escassos dies de les eleccions, us demane el vostre vot per a poder dur a terme el nostre programa amb el millor equip possible per a gestionar Nules. Un futur esperançador apunta. Compte amb tu"

Diumenge que ve els ciutadans estem cridats novament a les urnes per a triar qui seran els nostres representants a l’Ajuntament de Nules i que per tant gestionaran aquesta administració els pròxims quatre anys.

Han sigut quatre anys en què hem treballat dur per a sanejar el nostre Ajuntament i executar inversions necessàries per a Nules. Des del primer dia vaig obrir la porta del despatx, he cregut de debò en l’atenció ciutadana i l’escolta activa, advocant per una administració transparent i participativa. Estic satisfet amb el treball que hem dut a terme junts però crec que continuen quedant coses a millorar i molts projectes de futur que executar.
He fet un pas al capdavant i torne a optar a l’Alcaldia perquè no vull que tornem als temps de l’opacitat, on els governants et miraven per damunt del muscle i quan era més fàcil demanar una audiència amb el Rei que amb el nostre Alcalde.

I, sobretot, perquè hem aconseguit elaborar un programa electoral realista i de futur per a Nules que us anime a llegir i valorar. Centrats a Nules (CeN), plataforma per la qual ens presentem a aquestes eleccions, està conformada per un equip de veïns i veïnes amb l’única etiqueta de Nules i amb ganes de transformar Nules sense lligams de cap mena i sense ningú que ens dicte des de València o Madrid el que hem de fer al nostre poble… o el que hem de deixar de fer.

A escassos dies de les eleccions, us demane el vostre vot per a poder dur a terme el nostre programa amb el millor equip possible per a gestionar Nules. Un futur esperançador apunta. Compte amb tu.

David García Pérez. Alcalde de Nules i candidat a l’alcaldia

CatalàEspañol