miércoles, 22 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un home detingut a Alacant per degollar al seu pare

El presumpte autor del crim pateix una esquizofrènia i està sotmés a tractament mèdic

Un home de 30 anys ha sigut detingut després de, presumptament, degollar al seu pare, de 60, provocant-li la mort. Els fets han esdevingut en el domicili familiar d’Albatera (Alacant).

El parricidi va ocórrer ahir en un habitatge del carrer La Creu, en el barri de Sant Jaume, al voltant de les 20.15 hores, moment en què la mare del detingut i esposa del mort es va presentar en la comissaria de la policia local avisant que el seu fill havia perdut els papers i amenaçava amb matar al seu pare. Les fonts veïnals han confirmat que el presumpte autor del delicte pateix una esquizofrènia i està sotmés a tractament mèdic.

Quan els agents van acudir a la casa, van descobrir que el fill s’havia atrinxerat, veient-se obligats a derrocar la porta metàl·lica per a accedir a l’interior. Allí van trobar a la víctima en el sòl i degollada, i al seu fill i presumpte parricida amb un ganivet a la mà.

Encara que l’agressor va intentar fugir de l’escena del crim, va ser immobilitzat per diversos policies locals. L’arrestat ha sigut traslladat als calabossos de l’institut armat de la Guàrdia Civil -qui s’ha fet càrrec del cas- de Pilar de la Horadada, des d’on serà posat a disposició judicial en el termini màxim de 72 hores en els jutjats d’Orihuela.

Últimas noticias

Contenido relacionado