jueves, 20 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un home és detingut per intentar vendre una caravana robada en França

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a un home de 23 anys d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’encobriment d’una caravana, en intentar vendre-la a través d’una aplicació d’articles de segona mà per un valor de 9.000 €, inferior al seu de mercat.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que un ciutadà havia observat a través d’una pàgina d’articles de segona mà en Internet una caravana per la qual estava interessat i que el valor de la venda 9.000 €, estava molt per sota del valor del mercat.

Els agents van esbrinar que el nombre de bastidor de la caravana anunciada coincidia amb el d’una que figurava sostreta a França, tenint un assenyalament vigent, amb el que es va establir un dispositiu per una zona residencial de Paterna per a la seua localització.

Els policies van localitzar la caravana a l’interior d’una parcel·la i van comprovar que era el mateix model, marca i color que la sostreta a França així com les fotos de l’anunci corresponien amb la casa, per la qual cosa van localitzar als inquilins de l’habitatge que coincidia un d’ells amb el venedor de la caravana.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions amb el venedor el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’encobriment.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan per això fos requerit.

Últimas noticias

Contenido relacionado