Un home mata a la seua dona d’una punyalada a Calp

Una dona de nacionalitat belga i 57 anys ha mort a Calp (Alacant) després de rebre una punyalada en el tòrax presumptament de la seua parella sentimental, un home belga de 61 anys, ha resultat ferit en el mateix succés per diverses punyalades, pel que sembla autoinfligides. L’home, que ha sigut detingut, està sent intervingut quirúrgicament.

Segons han informat Europa Press fonts de la investigació, la filla de la dona, fruit d’una relació anterior, ha trobat a la seua mare morta i a la seua parella amb les ferides entorn de les 01.30 hores d’este dilluns en un habitatge de la urbanització Vallesa.

Les mateixes fonts han assenyalat que el succés s’investiga com a violència de gènere i han precisat que no existeix constància de denúncies prèvies entre la parella, que portaven quatre anys junts.

Des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) s’ha informat que es va donar avís per a assistir a dues persones amb ferides d’arma blanca. Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SVB amb metge d’Atenció Primària, SVB de Creu Roja i SAMU.

Els serveis mèdics van confirmar la defunció d’una dona de 57 anys i van assistir a un home de 61 anys també amb ferides d’arma blanca i va ser traslladat a l’Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa.

ValenciàEspañol