Un home mor al ser banyegat al “Torico de la Cuerda” en Chiva

La víctima, en trepitjar i caure a terra, va ser banyegat a l'abdomen

Vicente Asensio Martínez, de 59 anys, va patir una terrible banyada ahir a les festes del “Torico de la Cuerda” que va causar-li la mort. Vicente era membre d’una penya taurina de Chiva i una figura reconeguda al món faller valencià.

L’accident va transcórrer a la primera de les sis carreres del dia, al voltant de les 7:30. En girar una cantonada, la res va acorralar a un grup de participants en un portal. L’animal envestir als refugiats, glopejant a un jove i a Vicent, qui va trepitjar en tractar de fugir i caigué a terra on va ser envestit de nou, arrossegat i banyegat a l’abdomen. Els veïns i serveis d’emergència no van tardar a atendre al ferit però, segons fonts de l’Hospital de Manises, Vicent ja va ser traslladat en parada cardiorespiratòria. Per desgràcia, no va recuperar el pols i es va confirmar la seua defunció en aplegar al centre sanitari. L’altre jove ferit tan sols presentava una punxada a la cama i va rebre l’alta després de ser ates.

PublicitatAVL

Tant la comissió fallera com les penyes taurines han lamentat la pèrdua de Vicente i l’Ajuntament va organitzar dos minuts de silenci en commemoració a la seu memòria.

 

Esta publicació està disponible en : Valencià