Un home pujat a una grua de 20 metres d’altura intenta llançar-se al buit

Un agent de la Policia Nacional va pujar fins al lloc i després de conversar amb ell va aconseguir que deposara la seua actitud, ajudant-lo a baixar.

Publicitat

Agents de la Policia Nacional van evitar ahir que un home es llançara al buit després de pujar a una grua d’obra d’uns 20 metres d’altura.

Els fets van ocórrer ahir al voltant de les dues i mitja de la vesprada, quan els policies van ser alertats per la Sala 091 perquè acudiren al carrer Sagunt, on pel que sembla un home estava encimbellat a una grua d’una obra. Una vegada en el lloc, els agents van comprovar que l’home es trobava a bastant altura i li van preguntar el motiu pel qual estava allí, responent que volia llançar-se i acabar amb la seua vida.

PublicitatRovira  

A causa del perill que corria esta persona i donat l’estat de nerviosisme en el qual es trobava, un dels policies va pujar a la grua per a intentar que deposara la seua actitud, mentre l’altre agent donava suport en el lloc. Finalment, després d’una conversa d’uns 15 minuts, l’agent va aconseguir convéncer-li, ajudant-lo a baixar.

PublicitatJuega Limpio Orihuela