Un home segresta la seua exdona i les seues quatre filles 8 dies en el Port de Sagunt

Es va fer passar per una altra persona per a contactar amb ella.

Les autoritats policials han detingut a un home que es va crear un perfil fals en una xarxa social per a enganyar a la seua exparella i, d’esta forma, aconseguir segrestar-la al costat de les seues quatre filles (d’un, tres, nou i dotze anys) durant huit dies en un habitatge situat en el Port de Sagunt.

La Policia Local va tindre coneixement d’este fet gràcies al fet que la dona va poder cridar i demanar ajuda quan la seua exparella havia eixit de l’habitatge per a prendre unes copes. Quan els agents es van desplaçar al lloc ella els va explicar que feia huit dies que estava segrestada juntament amb les seues quatre filles. El motiu pel qual la dona no havia cridat abans va ser perquè tenia por que l’home poguera fer-li alguna cosa a les seues filles.

La dona explique que el seu segrestador comptava amb una ordre d’allunyament cap a ella per maltractament, però que este, creant un perfil fals en una xarxa social, havia aconseguit enganyar-la i portar-la al seu domicili. El seu exmarit s’havia fet passar per una dona maltractada i, després e guanyar-se la seua confiança, va convidar a ella i a les seues filles a la seua casa per a passar les vacances nadalenques. Va ser quan va arribar al lloc quan la dona va descobrir tot l’engany.

El maltractador la va obligar a entrar i només la va deixar eixir perquè realitzara un viatge ràpid a Madrid per a agafar estris i roba de les xiquetes i tornar després al domicili, on ell es va quedar amb les quatre menors.

Ella, que tenia por que l’home ferira a les seues filles, va obeir i no va denunciar fins que se li va presentar l’ocasió. Les autoritats policials van considerar que els fets relatats eren de summa gravetat i, per això, la Policia Local i la Policia Nacional van muntar un operatiu de forma conjunta als voltants de l’habitatge per a detenir a l’home quan tornara.

Quan una patrulla de la Policia Nacional ho va detenir, l’home va mostrar un document d’identitat fals amb la seua foto i el nom d’una altra persona. Poc després, els agents van comprovar que el maltractador té nombrosos antecedents policials per diversos delictes i dos ordres de detenció i ingrés a la presó. La Unitat de Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional es va fer càrrec del cas per a protegir a la víctima i a les seues filles i facilitar el seu retorn a Madrid.

Publicitat