Un incendi calcina 41 vehicles en la partida del Rebolledo sense ferits

La Policia Local informa que en total hi ha mig centenar de vehicles afectats per les flames, 41 calcinats totalment i 9 afectats parcialment.

Publicitat

La Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que hui dissabte de matinada els Bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS) de l’Ajuntament d’Alacant han extingit un devastador incendi, originat en una empresa de magatzematge i distribució de vehicles, que està situada en el camí de la Serra de les Índies, en la partida del Rebolledo, on el foc ha calcinat a un total de 41 cotxes i afectat a 9 parcialment, sense que ningú resultara ferit.

Segons fonts policials l’avís de l’emergència al 112 va entrar de matinada vora les 1,35 hores, immediatament es van desplaçar fins al lloc de l’incendi quatre vehicles de bombers i quatre patrulles de Policia Local, amb més d’una vintena d’efectius i, en concret, l’empresa estava situada en una zona campa oberta on es trobaven aparcats centenars de vehicles.

PublicitatRovira  

Un ampli operatiu de quinze bombers del SPEIS a la seua arribada van començar a organitzar l’atac de les flames, que es propagava a gran velocitat entre els vehicles, per a combatre de manera ràpida el virulent foc i poder controlar-ho, i la Policia Local va abalisar un perímetre de seguretat.

Els bombers es van dividir en diversos equips per a poder atacar des de diferents fronts simultàniament l’espectacular incendi, utilitzant diverses línies d’aigua i espuma, perquè pogueren controlar les flames al més prompte possible i de la forma més efectiva i evitar així que incendiara a la totalitat del pàrquing mòbil de vehicles emmagatzemats i aparcats.

Així mateix els bombers van informar que després de més de tres hores d’intens treball el complicat foc es va aconseguir extingir, havent de requerir un reforç de botelles d’aire i d’espuma.

Segons fonts de bombers l’incendi va afectar totalment un total de 41 vehicles que van quedar calcinats, i a 9 parcialment, sense que ningú resultara ferit. El foc es va declarar per causes que s’investiguen, i una vegada extingit els bombers del SPEIS van muntar una reguarda preventiva.

Els bombers després de les tres hores d’intervenció en el virulent incendi, i una vegada es va donar per extingit el foc es va retirar l’ampli operatiu d’intervenció, i va romandre una dotació del SPEIS de manera preventiva controlant la zona per si revivava algun nou focus, i com a mesura per a assegurar que la zona afectada estava fora perill, i evitar així possibles eventuals rebrots.

PublicitatJuega Limpio Orihuela